towandaadesign

Get a preview of Cecilia’s jewelry.

About Cecilia
Mitt namn är Cecilia Åslund och jag började tillverka smycken som en hobby för knappt 1 år sedan. Fann att jag äntligen hade lite tid över till att skaffa mig en hobby och en vänninas dotter inspirerade mig med smycken som jag fick av henne i present. Tänkte att det kan jag också göra och på den vägen är det. Hobbyn tog överhanden och jag insåg att jag inte själv kunde använda allt jag tillverkade. Började ge bort smycken i present och fick bra feedback på detta, vilket lett fram till ett hobbyföretag på väg upp ur startgroparna.

me-and-cecilia
Cecilia pictured, right

Jag har ett vanligt heltidsarbete och TowD sköter jag parallellt med detta vilket ibland kan komma att påverka tiden det tar innan du får svar på förfrågningar eller leveranstid, men jag kommer givetvis att göra allting så snabbt jag kan.

towd

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.